Konto og innstillinger
Gjenopprett, administrer eller avslutt abonnementet
Abonnementet tilhører Apple- eller Google-kontoen din. Gjenopprett det på en ny telefon, eller endre og avslutt det i butikken.
Før du begynner
- Apple- eller Google-kontoen du abonnerte med
Steg
1Gjenopprett på en ny telefon
Installer Second Phone, logg på med samme konto og trykk på Gjenopprett på abonnementsskjermen. Kjøpet gjenkjennes, og numrene dine vises på profilen din.
2Endre eller avslutt på iPhone
Åpne Innstillinger-appen på iPhone, trykk på navnet ditt, så Abonnementer → Second Phone. Velg en annen plan, eller Avslutt abonnement.

3Endre eller avslutt på Android
Åpne Google Play, trykk på profilbildet ditt, så Betalinger og abonnementer → Abonnementer → Second Phone.
4Hva som skjer så
Etter at du har avsluttet, er hovednummeret aktivt til slutten av perioden du har betalt for, og viser så Utløpt. Du har 30 dager på å fornye før det frigis.
Godt å vite
- Å slette appen avslutter ikke et abonnement; det kan bare butikken gjøre.
- Refusjoner håndteres av Apple eller Google etter deres retningslinjer.