Konto og indstillinger
Gendan, administrer eller opsig dit abonnement
Dit abonnement tilhører din Apple- eller Google-konto. Gendan det på en ny telefon, eller skift og opsig det i butikken.
Før du begynder
- Den Apple- eller Google-konto, du tegnede abonnementet med
Trin
1Gendan på en ny telefon
Installer Second Phone, log ind med den samme konto, og tryk på Gendan på abonnementsskærmen. Dit køb genkendes, og dine numre vises på din Profil.
2Skift eller opsig på iPhone
Åbn appen Indstillinger på din iPhone, tryk på dit navn og derefter på Abonnementer → Second Phone. Vælg en anden plan, eller Opsig abonnement.

3Skift eller opsig på Android
Åbn Google Play, tryk på dit profilbillede og derefter på Betalinger og abonnementer → Abonnementer → Second Phone.
4Hvad der sker derefter
Efter opsigelsen forbliver dit primære nummer aktivt indtil udgangen af den periode, du har betalt for, og viser derefter Udløbet. Du har 30 dage til at forny det, før det frigives.
Godt at vide
- At slette appen opsiger ikke et abonnement; det kan kun butikken.
- Refusioner håndteres af Apple eller Google efter deres regler.